خانه / برگزیده‌ها,

نگاهی به راه‌های درمان سیاتیک

کمر درد

اگر می‌خواهید درمان سیاتیک را با آسان‌ترین روش‌ها انجام دهید، این خبر را از دست ندهید. ما در این جا به چندین روش فوق العاده برای درمان سیاتیک اشاره کرده ایم.

سیاتیک با تحریک شدن بلندترین رشته عصبی عود می‌کند. این عود کردن باعث احساس درد، بی حسی پشت ران، مور مور شدن، بی حسی پشت باسن و هم چنین در برخی مواقع کف پا می‌گردد. عصب سیاتیک از بخش پایین کمر یا به عبارتی دیگر نخاع شروع و تا انتهای پا‌ها ادامه پیدا می‌کند. این عصب در بدن وظیفه کنترل عضلات پشت زانو و پایین پا را بر عهده دارد. به طور کلی نیز اصلی‌ترین علت بیماری سیاتیک بیرون زدن دیسک بین مهره‌ای و فشار آن بر روی ریشه‌های عصبی است. از جمله سایر عوامل نیز که باعث بروز بیماری سیاتیک می‌شود می‌توان به تنگی ستون مهره‌ها در قسمت کمر و رشد بیش از اندازه استخوان‌ها اشاره کرد. ما در این خبر سعی کرده ایم به بررسی راه‌های “درمان سیاتیک” بپردازیم، با ما همراه شوید.
رایج‌ترین راه‌های درمان سیاتیک

اگر سیاتیک شما خیلی شدید نباشد با انجام برخی راهکار‌های درمانی بهبود پیدا کرده و به عمل جراحی نیاز نخواهد داشت. از جمله این راهکار‌های درمانی سیاتیک عبارتند از؛

ورزش راهکاری فوق العاده برای درمان سیاتیک 

از بهترین راه‌های درمان سیاتیک ورزش کردن است، برای مثال تمرینات ورزشی کششی زانو به شکم برای تقویت کردن عضلات ناحیه کمر و شکم مناسب به شمار می‌رود. برای انجام این تمرین کافی است روی زمین دراز کشیده و یکی از پاهایتان را به سمت خود بکشید. بعد از ۲۰ ثانیه نیز پای بعدی را به سمت خودتان بکشید. در صورت داشتن مشکلی با پزشک در این باره مشورت کنید.

کایروپرکتیک نیز از راه‌های ورزشی درمان سیاتیک است. در این حرکت ورزشی درد کمر و گردن با حرکت دادن ستون فقرات بدن درمان می‌شود. عده‌ای بر این باورند که دلیل مهم خیلی از درد‌های ستون مهره‌ها نیمه در رفتگی مفاصل آن است. از این رو با انجام حرکاتی بر روی ستون مهره بیمار، می‌شود مفاصل را جا انداخت.

استفاده از کمپرس سرد و گرم

برای درمان سیاتیک خود از معجزه کمپرس گرم و سرد غافل نشوید. با کمک کمپرس سرد می‌توان باعث بی حسی درد و کاهش ورم و با کمپرس گرم موجب شل شدن عضله شد. تکرار و انجام این روش به مدت دو ساعت تاثیری مثبت در روند بهبود بیماری دارد.

زردچوبه

خواص زردچوبه نیز در درمان گرفتگی سیاتیک بسیار موثر و مفید است. برای این کار لازم است به اندازه یک قاشق غذاخوری زردچوبه را داخل یک لیوان شیر داغ ریخته و آن را حل کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری نیز عسل و دارچین را نیز بیافزایید و بعد آن را بخورید. استفاده از مکمل‌های زردچوبه نیز موثر است.

استفاده از ریشه گیاه علف گربه برای درمان سیاتیک

اگر بخواهیم با نسخه‌های گیاهی سیاتیک را درمان کنیم، ریشه گیاه علف گربه‌ای مناسب‌ترین گزینه خواهد بود. این گیاه با دارا بودن خواصی مانند اثر ضد تشنجی، ناراحتی‌های عصبی و هیستری، ضد اسپاسم و آرام بخش، تب بر، درمان سیاتیک و… گیاه منحصر به فردی است. مصرف مکمل این گیاه به اندازه ۱۵۰ میلی گرم در روز برای دو تا سه هفته و هم چنین استفاده به صورت دمنوش (یک قاشق مرباخوری ریشه خشک شده، یک لیوان آب جوش و ده دقیقه صبر برای دم کردن) نیز برای درمان سیاتیک اثر دارد.

طب سوزنی برای درمان گرفتگی سیاتیک

از طب سوزنی جهت تسکین درد‌های عضلانی کمک گرفته می‌شود. در طب سوزنی با تحریک شدن نقاط مختلف بدن دستگاه عصبی به شکل مثبتی تقویت می‌گردد.

ماساژ دادن

با ماساژ دادن گردش خون در بدن تقویت می‌گردد و این کار موجب درمان سیاتیک می‌شود. هم چنین اگر درد شما ناشی از گرفتگی عضلات باشد بهتر است روزی یک بار آن را ماساژ دهید. علاوه بر این توصیه می‌شود که از یک لیوان روغن کنجد همراه با سه قاشق غذاخوری پودر جوز نیز در ماساژ دادن استفاده شود. بهتر است هفته‌ای دو الی سه بار استفاده شود.

کِرِم کپسایسین

از این پماد می‌توان روزانه سه الی چهار بار استفاده کرد. جالب است بدانید که ماده کپسایسین در فلفل‌های تند قرمز و سبز وجود دارد.

دانه‌های شنبلیله

از دیگر راه‌های درمان گیاهی سیاتیک استفاده از دانه شنبلیله است. برای این روش دانه‌ها را آسیاب کرده و آن‌ها را به یک لیوان شیر بیافزایید. این ترکیب را تا زمانی که خمیری شود، بجوشانید، بعد از خمیری شدن آن را بر روی محل درد خود بمالید و بگذارید چند ساعتی به همان حالت بماند.

پوست درخت بید سفید

پوست درخت بید سفید با دارا بودن گلیکوزید‌ها و سالیسین آثار تسکین دهنده قوی و خواص ضد التهابی بی شماری دارد. برای درمان سیاتیک روزانه ۱۲۰ میلی‌گرم مکمل پوست درخت بید سفید یا ۲۴۰ میلی‌گرم سالیسین به مدت دو یا سه هفته ضروری است.

امیدواریم با راه‌های درمانی گفته شده سیاتیک خود را به خوبی و خیلی سریع درمان کنید. هم چنین ترک سیگار، استفاده از تشک مناسب، کاهش حرکت‌های ناگهانی بدنی، استفاده از مکمل‌های ویتامین ث، کلسیم و منزیم و نحوه صحیح بلند کردن اشیا نیز می‌تواند بر بهبود درمان سیاتیک شما موثر باشد.

اولین دیدگاه را بنویسید


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.