به گفته ناظم بکایی، بهزاد خلج میتواند با صورتش غم و غصه و شادی را نشان بدهد و افراد را به یاد نیکلاس کیج بیاندازد.
احسان ناظم بکایی، روزنامهنگار و منتقد سینما و تلویزیون درباره موفقیت فصل دوم سریال «آقای قاضی» گفت: بنظرم سریال «آقای قاضی» ناشی از مشارکت خوب سازمان صداوسیما با نهاد قوه قضائیه بوده است. قوه قضائیه هم با اعتمادی که به سازنده کرد، سوژههای نابی را در اختیار مجموعه قرار داد. کلاً مردم ما از قانون شناخت کافی ندارند. یکی از مشکلات این است که قانونها را نمیشناسیم و خیلی از مواقع که دچار بحران حقوقی میشویم بخاطر ندانستن قانون است.
ناظم بکایی ادامه داد: اینکه بخشهایی از یک سریال در فضای مجازی پربازدید شده، گواهِ این است که «آقای قاضی» نکاتی دارد که در خارج از صداوسیما هم قابل پیگیری است. نکته مهم دیگر بازی آقای خلج است، که ما در نقشهای دیگر هم ایشان را دیدیم. آقای خلج انصافاً بازیگر کاربلدی است. من به ایشان هم گفتم، چون میتوانی از صورتت استفاده کنی، آدم را یاد نیکلاس کیج میاندازی. چون او با صورتش میتواند غم و غصه و ناراحتی و شادی را نشان بدهد.
این روزنامهنگار با بیان اینکه البته در فصل دوم سریال «آقای قاضی» سعی شد از فضاهای دیگری استفاده بشود، که بنظرم آنقدر لازم نیست، افزود: مخاطب محتوا برایش جذاب است. ما باید به محتوا توجه بکنیم. اگر «آقای قاضی» دیده شد بخاطر پروندهها، محتوا و قصه است. قرار نیست یکهو وارد پیش تولید گسترده بشویم و دکورسازی بکنیم. بنظرم مناسب نیست آنقدر به فرم اهمیت بدهیم، که محتوا فدای آن بشود.
وی در پاسخ به این سوال که شاید هدف سازندگان پرداختن به مشغلههای قاضی پس از درگیر شدن با پروندههای مختلف است، توضیح داد: فارغ از اینکه سفارشدهنده میبیند فصل یک مورد اقبال قرار گرفت، هم میتواند بودجه بیشتری تامین کند، هم منویات و محتوای خودش را بیشتر میکند. چه لزومی دارد چنین اتفاقی بیفتد؟!