خوشبختانه این نوع سرطان شیوع زیادی ندارد و معمولا با انجام اکوکاردیوگرافی (سونوگرافی قلب) قابل تشخیص است.
خوشبختانه قلب کمتر دچار سرطان میشود، زیرا مصرف اکسیژن و متابولیسم قلب بسیار بالاست بنابراین هر نوع میهمان ناخوانده با ورود به قلب از بین میرود، اما با این وجود قلب نیز میتواند مبتلا به سرطان شود. هنوز علت ایجاد این نوع سرطان به درستی شناخته نشده است، اما در حال حاضر سرطانهایی مانند ملانوم، پوست، ریه، تیروئید و پستان به دلیل متابولیسم بسیار بالا، میتوانند سلولهای سرطانی را به بافت قلب متاستاز (انتقال سلولهای سرطانی به بافتهای دیگر بدن) دهند. خوشبختانه این نوع سرطان شیوع زیادی ندارد و معمولا با انجام اکوکاردیوگرافی (سونوگرافی قلب) قابل تشخیص است.
سرطان قلب میتواند به سرعت پیشرفت کند و علایم خود را به طور ناگهانی بروز دهد. این نوع سرطان علایمی مانند بیماریهای قلبی دارد؛ معمولا در افراد مبتلا به سرطان قلب علایمی و نشانههایی مانند سرگیجه، احساس تپش قلب، آریتمی قلب (غیرطبیعی بودن ریتم قلب) و زمین خوردن مشاهده میشود.
هرچند هم اکنون سرطان قلب نادر است، اما راهی برای پیشگیری از ابتلای این نوع سرطان وجود ندارد و ممکن است حتی اگر مبتلایان به سرطان قلب جراحی هم شوند، به روشهای درمانی پاسخ ندهند بنابراین اغلب در روشهای درمانی تنها بیماری این افراد کنترل میشود.