خانه / برگزیده‌ها,

زیبایی هایی دیده نشده افغانستان

با ما همراه باشید تا درباره جاذبه‌های گردشگری افغانستان و مکان‌های باستانی که در این کشور وجود دارند بیشتر بدانید.

به گزارش ایران اندیش؛ افغانستان کشوری محصور در خشکی است که در بین آسیای میانه و آسیای جنوبی قرار گرفته است. افغانستان حد فاصله آسیای شرقی و آسیای غربی است. این کشور بسیار زیبا با مردمانی آرام و مهمان نواز به زبان دری و پشتو که از زبان‌های رسمی این کشور هستند صحبت می‌کنند و اسلام به تازگی دین رسمی افغانستان اعلام شده است. طبق شواهدی که باستان شناسان به دست آوردن متوجه شدند که سکونت در افغانستان قدمتی بیش از ۵۰۰۰۰ سال و پیش از میلاد مسیح دارد. با ما همراه باشید تا درباره جاذبه‌های گردشگری افغانستان و مکان‌های باستانی که در این کشور وجود دارند بیشتر بدانید.

جاذبه‌های گردشگری افغانستان کدامند؟

  • باغ بابور: باغ بابور در افغانستان که در اوایل قرن شانزدهم توسط بابور حاکم مغول ساخته شد یکی از جاذبه‌های دیدنی در افغانستان است. این باغ که در دهه ۱۹۳۰ آسیب‌های زیادی به دلیل قطع بی‌رویه درختان دید، دوباره توسط عبدالرحمان خان در اواخر قرن بیستم احیا شد و بیش از ۱۱ هکتار از این باغ به فضای سبز عمومی اختصاص داده شد. یکی از جاذبه‌های زیبایی که در این باغ قرار دارد مسجدی زیبا با سنگ مرمر سفید است که بسیار به تاج محل شبیه است.
زیبایی هایی دیده نشده افغانستان
زیبایی هایی دیده نشده افغانستان
زیبایی هایی دیده نشده افغانستان
  • آرامگاه نادرشاه: آرامگاه نادرشاه در شرق کابل و در تپه مرنجان قرار دارد. این مقبره که از سنگ مرمر سیاه ساخته شده است دارای ستون‌های فلزی و گنبد از جنس فلز است. همانطور که می‌دانید نادرشاه در سال ۱۹۳۳ ترور شد و پس از مرگ او این مقبره با گچبری های ایتالیایی ساخته و تزئین شد. پدربزرگ نادرشاه یعنی سلطان محمد نیز در این آرامگاه دفن شده است.
زیبایی هایی دیده نشده افغانستان
  • بند کجکی: بند کجکی یک سازه اسرار آمیز است که روی رود هیرمند ساخته شده است. این سبد بسیار زیبا در فاصله ۱۶۱ کیلومتری شمال غربی در شهر قندهار قرار دارد. این سطح بسیار زیبا که ظرفیتی بیش از ۲.۸ میلیارد متر مکعب را دارد برای کشاورزی منطقه مورد استفاده قرار می‌گیرد. دیدن کردن از بند کجکی و طبیعت فوق‌العاده در اطراف آن به شدت توصیه می‌شود.
زیبایی هایی دیده نشده افغانستان
زیبایی هایی دیده نشده افغانستان
زیبایی هایی دیده نشده افغانستان
  • ارگ هرات: ارگ هرات بنای تاریخی است که از زمان اسکندر مقدونی به جای مانده است. جالب است که بدانید ارگ هرات قدیمی‌ترین بنای تاریخی موجود در شهر هرات است. به دلیل جنگ‌های پیاپی که در افغانستان شکل می‌گرفتند تا سال ۲۰۰۵ از ارگ هرات به عنوان پادگان نظامی و زندان استفاده می‌شد، اما اکنون به نظر می‌رسد که ارتش افغانستان این مکان را در اختیار سازمان گردشگری و فرهنگ افغانستان قرار داده است.
زیبایی هایی دیده نشده افغانستان
  • باغ بابر: باغ بابر در سال ۱۵۲۸ در شهر کابل ساخته شد. این باغ بسیار زیبا از نظر طبیعت و معماری منحصر به فرد بیش از ۱۱ هکتار مساحت دارد و به دستور شاه مغول با به ساخته شده است. این باغ جزو یکی از مکان‌های سبز بسیار بزرگ در شهر کابل است.

اغلب بازدید کنندگان داخلی که به باغ بابر می آیند زیر سایه ی درختان می نشینند و با خانواده از فضای سبز و طبیعت زیبا و وسیع باغ استفاده می کنند ، اما در قصر ملکه هم موسیقی زنده و رقص و آواز به مناسبت های گوناگون برپا می گردد که اهالی منطقه و همچنین گردشگرانی که علاقه دارند با آداب و رسوم و فرهنگ غنی افغانستان آشنا شوند را به خود می کشاند.

بازدید از آثار تاریخی باغ و حتی دیواره های کهن آن هم یکی از تفریحات مورد علاقه ی گردشگران کابل است و از زمان مرمت این آثار بیشتر مورد توجه اقشار گوناگون قرار گرفته است، خانه های مسکونی اطراف باغ هم بسیار دیدنی هستند که از جای جای باغ قابل مشاهده اند.

می توان در این باغ یازده هکتاری بزرگ یک وعده ی غذائی خوب هم خورد رستوران باغ بابر در زمان نهار وشام آماده ی پذیرائی میهمانان است ، البته بیشتر بازدیدکنندگان محلی ترجیح می دهند با خانواده به صورت پیک نیک به بابر بیاید تا بیشتر از فضای سبز آن لذت ببرند.

خانواده ها و جوانان بیشتر برای گذران اوقات فراغت با خود وسایل بازی مثل شطرنج، تخته نرد و … را می آورند و ساعت ها با دوستان و آشنایانشان در باغ بابر خوش می گذرانند و شادی می کنند.

زیبایی هایی دیده نشده افغانستان
  • قصر دارالامان: قصر دارالامان در زمان امان الله خان ساخته شد. این قصر در فاصله ۸ کیلومتری جنوب غرب شهر کابل قرار دارد. این قصر با همکاری دولت افغانستان و دولت آلمان ساخته شده است. مهندس والتر هارتن آلمانی در سال ۱۳۰۴ ساختن این پروژه را شروع و در سال ۱۳۰۶ به اتمام رساند.
  • قصر دارالامان نامی است که روی ویرانه‌های یک قصر در فاصله ۱۶ کیلومتری جنوب‌غرب کابل گذاشته‌اند. بنای قصر در زمان امان الله خان، در دهه ۱۹۲۰ میلادی ساخته شده و به دلیل مناسبات حسنه سیاسی بین دولت افغانستان و آلمان در آن دوران، طراحی و ساخت آن به عهده مهندسی آلمانی بوده است. در دهه دهه شصت خورشیدی، قصر دارالامان محل استقرار وزارت دفاع افغانستان به شمار می‌رفت که در کودتای ۱۳۶۸ خورشیدی به رهبری ژنرال شهنواز تنی، وزیر دفاع پیشین افغانستان هدف بمباران قرار گرفت و بخشی از آن ویران شد.

اولین دیدگاه را بنویسید


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.