یک فوق تخصص چشم گفت: تبخال چشمی از جمله بیماریهای عفونی است که در صورت عدم درمان منجر به نابینایی میشود.
سعید یادگاری فوق تخصص چشم، در خصوص بیماری تبخال چشمی اظهار کرد: تبخال چشمی یک بیماری عفونی_ویروسی است که بر اثر ورود ویروس هرپس سیمپلکس به داخل بدن فرد بروز پیدا میکند.
او افزود: سوزش، قرمزی و التهاب چشم، ورم اطراف چشم، پوسته پوسته شدن پلک و خارش از جمله علائم عفونت چشم و ابتلا به تبخال چشمی است که در اکثر مواقع سفیدی چشم کاملا قرمز میشود.
یادگاری بیان کرد: این بیماری معمولا در سنین بالا ایجاد میشود، در واقع افرادی در صورت مبتلا به بیماریهای زمینه ای، ضعف سیستم ایمنی بدن، دیابت، بیماریهای مضمن چشمی، خشکی چشم بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری خواهند بود، همچنین در برخی موارد ممکن است فرد از طریق تماس با یک فرد آلوده به ویروس تبخال چشمی دچار شود.
این فوق تخصص چشم تصریح کرد: این بیماری سبب بروز زخم روی قرنیه میشود بنابراین درصورت عدم تشخصیص به موقع و درمان به دلیل آسیب جدی به قرنیه منجر به نابینایی خواهد شد.
او در خصوص عوارض تبخال چشمی گفت: این بیماری سبب ایجاد زخم قرنیه میشود بنابراین درصورت عدم تشخصیص به موقع و درمان به دلیل آسیب جدی به قرنیه منجر به نابینایی خواهد شد. همچنین تغییر رنگ قرنیه وکاهش دید از دیگر عوارض ابتلا به این بیماری خواهد بود.
این فوق تخصص چشم در خصوص راههای درمان بیماریهای عفونی مختص به چشم تصریح کرد: درصورتی که این بیماری در همان مراحل اولیه و به زودی تشخیص داده شود تنها با تجویز پمادهای چشمی و داروهای ضدویروسی تبخال چشمی برطرف خواهد شد، اما در صورت پیشرفت این بیماری و آسیب به قرنیه عمل جراحی و در برخی موارد پیوند قرنیه انجام خواهد شد.