خانه / برگزیده‌ها,

آیا افراد دیابتی بیشتر به بیماری‌های واگیردار مبتلا می‌شوند؟

دیابت یک بیماری مزمن پیچیده میباشد که نیاز به مراقبت پزشکی مداوم جهت کاهش فاکتور‌های خطر بیمار و کنترل دقیق قند خون میباشد. حمایت و آموزش مداوم در زمینه کنترل بیماری توسط خود بیمار، نقش کلیدی در کاهش خطر مشکلات حاد و طولانی مدت بیماری دارا میباشد.

با توجه به اینکه بیماری کرونا هنوز در کشور، وجود دارد باید اذعان داشت افراد مسن و افراد دارای بیماری زمینه‌ای (مانند دیابت، بیماری قلبی و آسم) در صورت تماس با ویروس COVID-۱۹ آسیب پذیرتر هستند.

هنگامیکه افراد دیابتی به عفونت ویروسی مبتلا میشوند، به دلیل نوسانات در سطح قند خون و احتمالاً وجود عوارض دیابت درمان دشوارتر میشود.

همچنین سیستم ایمنی بدن ضعیف‌تر و مبارزه با ویروس دشوارتر و احتمالاً منجر به دوره نقاهت طولانی‌تر میشود؛ بنابراین بیماران مبتلا به دیابت، باید بطور مداوم بیماری خود را کنترل کرده تا دچار شرایط عفونت ویروسی نشوند.

بیماری‌های واگیردار در افراد مبتلا به دیابت باعث افزایش التهاب میشود که علت این عارضه بالا بودن قند خون است. اگر در فردی علائمی شبیه به آنفلوآنزا مثل تب، سرفه یا تنگی نفس مشاهده شود لازم است حتما با پزشک مشورت شود تا از بروز عوارض شدیدتر جلوگیری شود. با توجه به همزمانی بیماری کرونا و آنفلوآنزا در فصل سرما، رعایت تمام نکات ایمنی برای مبارزه با بیماری‌های عفونی سیستم تنفسی در بیماران مبتلا به دیابت، اهمیتی دو چندان پیدا می‌کند.

اولین دیدگاه را بنویسید